keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Onnittelukortti 65-vuotiaalle

Niin kuin aiemmin kerroin, laajassa suvussa riittää muistettavia... pikainen kortti ja postaus siis :)

Miesten kortteja on haasteellista tehdä... enkä oikein tiedä onnistuiko tämä nyt vai ei... periaatteessa tämän varmasti voisi viedä myös naiselle, mutta tällä kertaa siis menossa mieshenkilölle :)

Peruskorttipohjalle yksivärinen kartonki reunustamaan Go Kreaten setin stanssilla tehtyä kuviota. Tämän päälle sitten Sizzixin kohokoviointisetin ( Clocks&Print Blocks set)  kello-taskulla Fabrianosta kohokuvioitu ja GoKreaten setin pienemmällä stanssilla tehty kuvio.
Kuvio on musteenlevittimellä inkattu Distress Inkin Vintage photo-musteella ja päälle hipsaistu Inka Goldin sävyä Platin. Nämä  kaikki olen ostanut eri aikoina Heinikasta.
Tilasin Heidin Korttipajasta kartonkileikkeitä eli numeroleikkeen ja rattaat. Nekin hipsuttelin em. Inka Goldilla.Pikkuisia ruusuja rattaiden sisään ja nurkkaan -vaikka onkin miehen kortti. Lisäksi sopivan väriset puolihelmet ja Karita Vainion teksti-leimasetin teksti - ja siinä on kiireessä ja tuskassa väännetty kortti :D


Kuvaaminen oli haasteellista...värit valehtelevät aika paljon siitä mitä ne ovat todellisuudessa.
Oikea värisävy lienee näiden kahden kuvan välimaastossa


InkaGoldin hohdon sain kuitenkin jotenkin kuviin mukaan...

Nyt pitääkin joutua viemään korttia päivän sankarille muiden mukana :)

Vapputerveisin

Ritva Vihreästä talosta

maanantai 21. huhtikuuta 2014

Onnittelukortti 60-vuotiaalle

Pitkästä aikaa päivitystä blogin puolelle...
Laaja suku takaa sen, että omaan tarpeeseen on tehtävä vähän väliä kortteja.
Niinpä tämän kertainen kortti on tehty 60 vuotta täyttäneelle sukulaiselle...koristeet varmastikin kertovat,että syntymäpäiväsankari oli tällä kertaa nainen :)

Kortti on peruskortti,mutta jotain pientä uutta ideaa siitä löytyy... tosin ei omaa ideaa tälläkään kertaa vaan löytyi täältä; oma toteutus on hieman erilainen, eikä ehkä yhtä herkkä kuin Päpsyllä.


Itse leimasin perhosen kuumuutta kestävälle kalvolle Versamarkin värittömällä musteella ,valkoista kohojauhetta päälle ja kuumensin...ja lopuksi leikkasin perhoset kalvosta.  
Perhonen on tästä leimasetistä  eli Marianne Designin Eline's huis sarjan akryylileimasetistä, jonka olen hankkinut askartelukirppikseltä.


Tekstileima on jälleen Karita Vainion käsialaa.


Numeroleike Heidin Korttipajan kartonkileikkeitä ja embossattu kullan värisellä kohojauheella.


Toisesta nurkasta löytyy perhosen lisäksi tutusti erilaisia paperiruusuja :)



Alareunaan lennähtänyt perhonen...


... ja tässä koko kortti. Tekstileiman alla kakkupaperia ja ihanaa ohutta 5cm leveää pitsiä ja kuviopaperi on taas kerran hieman vanhempaa Pion Designin tuotantoa -muistaakseni   From my Heart II: Forget me not.
Kuviopaperin alle sopivaa yksiväristä kartonkia... siinäpä varmaan ne tärkeimmät elementit tästä kortista...
 niin ja nuo vihreät kiekurat olen kieputtanut ruusujen varsista :)

Ihanaa kevään jatkoa ja kesän odotusta kaikille!


Ritva Vihreästä talosta